Smartphone van de maand

Ontdek de nieuwe smartphone van de maand!

Lees meer... 

CMC Gold award winnaar

Lees meer... 

Nieuws

CMC kondigt regelmatig interessante promoties en nieuwigheden aan op haar website. Nieuwe toestellen, interessante abonnementen of de laatste cash-back promoties: u kan ze steeds bekijken via onze website! Daarnaast stellen we elke maand onze "smartphone van de maand" voor.

Profiteer van de laatste promo's & nieuwigheden!

CMC Gold award winnaar

FacebookTwitterLinkedInEmail

CMC uit Dessel, gespecialiseerd in totaaloplossingen voor telecom, IT en computers, heeft het label Gold Partner gekregen van Proximus. Als beste leerling van de klas treden ze volgend jaar toe tot het selecte Platinum-clubje.

“Mensen kennen ons nog steeds van onze winkel in Dessel maar we werken ook al meer 20 jaar aan de businesskant van het verhaal”, vertelt zaakvoerder Tom Dillen. “Daarvoor zijn we nu beloond met een Proximus EBU Partner Award. Zij beoordelen ondernemingen op 4 pijlers: IT, connectiviteit, voice en mobiliteit. Wij zijn uitgeroepen tot Gold Partner maar hebben bovendien het best gescoord van alle Gold Partners. Dat betekent dat we ons vanaf volgend jaar een Platinum Partner mogen noemen. In heel België zijn er daar maar een stuk of 8 van.”

CMC telt 13 medewerkers, van winkelverantwoordelijken over vertegenwoordigers tot IT-specialisten. 2 jaar geleden nam het Desselse bedrijf SCS Computers uit Arendonk over. SCS specialiseerde zich al langer in IT-oplossingen op maat van bedrijven. “Het Proximus Partnership is een mooie erkenning van ons verhaal en een teken dat we goed bezig zijn. Als Platinum Partner kunnen we overigens niet op onze lauweren gaan rusten, we moeten elk jaar opnieuw bewijzen dat we de hoge eisen halen.”terug