Smartphone van de maand

Ontdek de nieuwe smartphone van de maand!

Lees meer... 

CMC Gold award winnaar

Lees meer... 

Nieuws

CMC kondigt regelmatig interessante promoties en nieuwigheden aan op haar website. Nieuwe toestellen, interessante abonnementen of de laatste cash-back promoties: u kan ze steeds bekijken via onze website! Daarnaast stellen we elke maand onze "smartphone van de maand" voor.

Profiteer van de laatste promo's & nieuwigheden!

Smartphone van de maand

​Smartphone van de maand


Samsung Galaxy A70


Het 6.7 inch Full HD+ scherm van de Samsung Galaxy A70 is ideaal om je favoriete youtube filmpje te bekijken, je instagram feed door te scrollen en nog zoveel meer. Met zijn 4500 mAh batterij moet je je zeker niet druk maken om s'avonds thuis te komen met een lege batterij. De 3 camera's aan de achterkant van 32, 8 en 5 MP zorgen voor prachtige foto's. De front camera van 32 MP die mooi verwerkt zit in de kleine inkeping van het scherm zorgt voor de beste selfie's!

Pluspunten:

+ De drie camera's passen zich aan aan elk moment om de beste foto te maken.

+ De 4500 mAh batterij gaat zeer lang mee zodat je zeker je telefoon een hele dag kan gebruiken.

+ 128 GB aan intern geheugen voor al je foto's en bestanden.

Samsung Galaxy A50​


Kijk naar je favoriete serie op het 6,4 inch Full HD+ scherm van de Samsung Galaxy A50. Met de driedubbele camera maak je scherpe foto's. Met de groothoeklens zet je een grote groep mensen op de foto. Daarnaast maak je scherpe selfies met de 25 megapixel camera aan de voorkant van de telefoon. Je bewaart je apps, foto's en video's op het 128 GB geheugen. Je ontgrendelt de telefoon gemakkelijk met de vingerafdruksensor in het touchscreen. Bovendien heb je nooit meer zorgen over je batterij. De grote 4000 mAh batterij van de A50 ondersteunt snelladen en is dus in een oogwenk opgeladen.

Pluspunten:

Met de driedubbele camera van 25, 8 en 5 megapixels legt u alle momenten haarscherp vast.


Door de 128 GB aan opslagcapaciteit heeft het toestel meer geheugen dan zijn concurrenten.


De grote 4000 mAh batterij gaat gemakkelijk een hele dag mee.

Samsung Galaxy A40

Op het infinity-U display van 5.9 inch ziet u alles zeer gedetailleerd op je scherm. Door de krachtige Octa-core processor kan je gemakkelijk twee apps tegelijk laten draaien zonder enige vertraging. De twee camera's zorgen voor prachtige afbeeldingen en opnames. De hoofdcamera van 16 megapixel en de ultrabreedhoekcamera van 5 megapixel zullen u zeker niet teleurstellen. De frontcamera van 25 megapixel die zich bovenaan bevind in de U-vormige inkeping zorgen voor prachtige selfies. Het slanke en stijlvolle ontwerp van de A40 valt op door zijn 3D-glasstic materiaal met de afgeronde hoeken. De A40 is te vinden in 4 kleuren: wit, zwart, koraal of blauw. Met de 4GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslaggeheugen is dit een gebruiksvriendelijk toestel met een groot opslaggeheugen dat je nog verder kan uitbreiden.

Pluspunten:

+ Met de drie camera's van 25, 16 en 5 megapixels legt u alles haarscherp vast.

+ De 64 GB aan geheugen is uitbreidbaar tot wel 512 GB.

+ De vingerafdrukscanner op de achterkant ontgrendeld je telefoon in no-time.terug