Smartphone van de maand

Ontdek de nieuwe smartphone van de maand!

Lees meer... 

CMC Gold award winnaar

Lees meer... 

Onze producten en diensten

CMC is uw totaal leverancier als het gaat om Telecom & IT. Wij beschikken constant over een ruime stock smartphones & tablets. Computers & laptops leveren wij op uw maat, al dan niet met installatie in uw bedrijf. Daarnaast is CMC erkend Proximus Partner, waardoor wij telecomdiensten kunnen aanbieden aan de beste prijzen.

CMC stroomlijnt uw Telecom & IT

GSM & Smartphones

Bij CMC kan u steeds kiezen uit verschillende merken GSM's & zakelijke smartphones uit een grote vaste stock.

U kan op de site van onze leveranciers alle verschillende modellen & eigenschappen bekijken en vergelijken.


Of kom gerust even langs! Wij laten u graag het verschil zien tussen Android, WindowsPhone & iPhone.

Computers, laptops, tablets & IT-services

De huidige mogelijkheden in telecommunicatie lopen sterk samen met uw IT-behoeften (denk maar aan het razend populaire "Mobile internet" of Cloud-toepassingen zoals Office365). Daarom biedt CMC ook kwalitatieve laptops en desktops aan van o.a. HP & Dell.

U bent op zoek naar een compacte laptop om mee onderweg te zijn, die specifiek voldoet aan al uw behoeften en de software die u erop wil installeren? Vraag raad aan onze specialisten! Zij stellen voor u de ideale oplossing samen, gericht op prestaties, draagbaarheid én behoeften. Ook op gebied van tablets hebben we u heel wat te bieden. CMC beschikt altijd over enkele demo-toestellen in onze shop, en kan verschillende modellen rechtstreeks uit stock leveren.

Indien u wenst staan wij ook in voor de aanleg & onderhoud van uw volledig netwerk of installaties van nieuw IT materiaal.


Proximus Partner B2B

Ontdek onze voordelige mogelijkheden voor mobiele en vaste telefonie, internet & T.V. CMC is al jaren erkend Proximus Partner, waardoor wij de meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf of gezin kunnen voorstellen

TARIEFOPTIMALISATIE

Outdoor GPS & sporthorloges

Bij CMC kan u kiezen uit de laatste nieuwigheden en trends in Outdoor GPS-toestellen en sporthorloges. Outdoor GPS toestellen worden vooral gebruikt op de fiets of mountainbike. De sporthorloges zijn vooral op lopen gericht, triatlon & duatlon en zijn verkrijgbaar met een harstlagmeter. De laatste trend is de combinatie van deze toestellen in één sporthorloge.

 

Navigatie

Bij CMC kan u steeds kiezen uit een grote vaste stock aan navigatietoestellen. Maak uw keuze uit verschillende topmerken. CMC biedt navigatie oplossingen voor de auto, motor én voor outdoor-gebruik of op de fiets.

Telefooncentrales

Vlotte communicatie tussen werknemers en klanten is de basis voor zowat elk bedrijf. CMC Telecom is reeds jaren specialist in het beheren van Belgacom Telefooncentrales.