Webdesign

Ontwikkeling website

Een moderne & beveiligde website die je vindbaarheid vergroot en je verkoop doet stijgen.
CMC zorg ervoor.
Ontwerpen

Na overleg en verzamelen van gegevens, wordt er ontwerp opgemaakt en naar de klant toegestuurd. Tijdens deze fase kan er eenvoudig bijgestuurd worden.

Ontwikkeling

Het ontwerp wordt in deze fase vertaald naar code. Je kan de vorderingen volgen, op een afgeschermd platform. Zo blijf je op de hoogte van de vooruitgang van jouw project.

Uitrollen

Na de ontwikkeling zijn we klaar om de website online te plaatsen. Wij bieden hiervoor ook de hosting van je website aan.

Hosting

Iedere website is uniek

We starten elk project met een nieuw ontwerp. Op die manier wordt elk project uniek, zo is jouw website niet identiek aan een ander. We proberen samen met jou te achterhalen wat u wens is, en zetten het om in een ontwerp.

Laatste projecten
cmc webdesign
cmc webdesign

Mobiele bezoekers

Elk jaar wordt er meer en meer via mobiele apparaten op het internet gezocht. Cijfers van google tonen aan dat in 2019, 52% van alle websiteverkeer via mobiele apparaten verliep.

Beveiligde verbinding

Elke website die wij opleveren wordt voorzien van een ssl certificaat. Zo is alle trafiek tussen de gebruiker en de server geëncrypteerd. Te herkennen aan het in de adresbalk.

cmc webdesign
Wenst u meer informatie?

Contacteer ons

Laatste projecten

Neem een kijkje naar onze laatste projecten.