Telecom

Gecertificeerde Proximus Platinum partner

Op zoek naar persoonlijk advies voor de ideale telecomoplossing voor je bedrijf?
Telecom service
Cloud telefonie
Privénetwerken
Telewerken

Telecom service

Het pakket dat het beste bij je past

Mobiele telefonie

Benieuwd of je huidige telefonieabonnement het optimale is voor jouw bedrijf? Wij vergelijken het met de ideale formule van Proximus. Ook als bestaande klant herbekijken we je tarief zonder meer.

Servicing

Zowel huidige als nieuwe klanten kunnen genieten van onze bijkomende diensten en service.

Mobile Device Management (MDM)

Wij buigen ons over het installeren, beheren en beveiligen van alle mobiele toestellen en SIM-kaarten in je bedrijf. Zo geniet je van één centrale service. Ook voor advies over de keuze van je apparaten vertrouw je op onze expertise. Zo blijf je altijd up-to-date bij het onderhoud van je mobiele telefonie en toestellen.

Contacteer ons

Cloud telefonie

Maak de switch naar de Cloud

Cloud telefonie

Op zoek naar een geïntegreerde, gebruiksvriendelijke en kostenbesparende communicatieoplossing? Maak de switch naar Voice over IP (VOIP).

Gebruiksvriendelijk

Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Al je communicatie verloopt integraal via de Cloud.

Altijd en overal

Jij kiest zelf waar, wanneer en via welk device je communiceert. Op je vaste telefoon, smartphone, tablet, laptop of desktop: overal ben je bereikbaar. Ideaal voor telewerken.

Schaalbaar

Je pakket wordt samengesteld naargelang de noden en de grootte van je bedrijf. Dit wil zeggen dat onze oplossing optimaal is voor jou – alsook het prijskaartje dat eraan vasthangt.

Partner van Proximus

Je Cloud communicatie verloopt via de betrouwbare servers van Proximus, waar we al jaren een bloeiende partnership mee hebben.

Privénetwerken

Met een beveiligd netwerk van Proximus Explore ben je gerust

Flexibel

Een veilige toegang tot je gegevens vanuit eender welke locatie. Uitstekend om flexibel te schakelen: thuis, op kantoor of onderweg.

Betrouwbaar

Met moderne technologie zoals fiber, 4G en 5G, bieden we een stabiele, snelle en veilige verbinding. Dit vanuit het beveiligde privénetwerk van Proximus Explore.

Zorgeloos

Wij stellen je ideale pakket samen, en voorzien je van de implementatie en de nodige ondersteuning.

Je connectiviteit overal garanderen?

Telewerken

Werk veilig en efficiënt op afstand

Telewerken is de nieuwe norm. Gelukkig zijn er verschillende betrouwbare Cloud solutions die het mogelijk maken om je medewerkers van thuis uit te verbinden.

Veilig verbonden

Bedrijfsinformatie moet, bij telewerken meer dan ooit, beveiligd en gecontroleerd worden. Wij voorzien je van zo’n veilige, stabiele verbinding.

Flexibel

Toegang tot al je files en applicaties: altijd, overal en via eender welk toestel.

Kostenbesparend

We bieden één geïntegreerde toepassing en stellen een pakket op maat samen. Jouw volledige plaatje: niet meer, niet minder. Dat is kostenefficiënt.

Accountmanagers

Uw telecom is onze zorg
cmc-staff

Niels Van Gestel

cmc-staff

Koen Craeghs

cmc-staff

Frederik Goemaere

CMC Telecom - Proximus platinum partner

Ontdek onze voordelige mogelijkheden voor mobiele en vaste telefonie, internet & T.V. CMC is al jaren erkend Proximus Partner, waardoor wij de meest efficiënte oplossing voor uw bedrijf of gezin kunnen voorstellen.