Digitale transformatie ondersteunen

IT en telecom zijn ons verleden, heden en toekomst. Ze maken voor een organisatie het verschil. Als IT partner heeft CMC een belangrijke verantwoordelijkheid. Wij begeleiden en ondersteunen bedrijven hierin, zodat we hun digitale transformatie veiligstellen.

Dit doen we op de juiste manier: met begrip, respect en aandacht voor jouw wensen. Dat is wat digitale successen mogelijk maakt. Voor minder gaan we niet!

Meer info? Contacteer ons

We make IT work!

Hoe we dat doen?

We starten vanuit een persoonlijke aanpak en bouwen met ons ervaren team aan een sterk partnership, waarbij we je compleet ontzorgen.

Solide en open communicatie staan centraal. Bij CMC is een woord een woord.

Onze specialisten blinken uit in ervaring en vakkennis, waarmee ze jouw onderneming naar een hoger niveau tillen.

Kwaliteit met grote K. We werken met premium merken en leggen een solide basis voor duurzame IT oplossingen.

Als experts staan we klaar voor iedereen

kwaliteit

Kwaliteit

Door onze keuze om met premium merken te werken, zorgen wij ervoor dat onze klant steeds een duurzame en solide oplossing krijgt! Dit wordt aangevuld met een correcte klantgerichte service!

vakkennis

Vakkennis

Onze medewerkers blinken uit in hun deskundigheid & ervaring. Door constante bijscholing, zorgen zij ervoor dat ze met vooruitstrevende oplossingen, jouw bedrijf begeleiden naar de top!

solide communicatie

Solide communicatie

Open en transparante communicatie is belangrijk, zodat doelstellingen duidelijk geformuleerd kunnen worden. Want een woord is een woord!

persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak

Een sterk en stabiel team, zorgt ervoor dat we met jou een partnership kunnen aangaan. De persoonlijke touchen de ontzorging maken het geheel compleet!

Integer

 • Als IT-partner doe je de dingen goed, ook als niemand kijkt. Althans, dat vinden we zelf. Om onze klanten écht van dienst te kunnen zijn, willen we staan voor de beste samenwerking die je van een IT-partner verwacht. We reageren snel en volgen vlot op, want zo hoort het.
 • Doorheen het proces communiceren we open, eerlijk en transparant. We verbloemen niks, noch dramatiseren we onnodig. Wat krijg je wel? Een integer verhaal, dat we correct blijven opvolgen.
 • Bij CMC zijn we misschien experts, we communiceren als gelijken.

Vooruitstrevend

 • Onze business verandert elke dag. Nieuwe technologieën, tools, processen en inzichten houden ons scherp, en laten ons vernieuwend omgaan met elke uitdaging. Zo blijven we meedraaien aan de top, en garanderen onze klanten resultaten die steunen op de nieuwste ontwikkelingen.
 • Stilstaan is achteruitgaan. Bij CMC kiezen we voor de weg naar voren. Onze hoofdingrediënten? Product-en sectorkennis, sterke communicatie en future-proof thinking!

Duurzaam

 • Bij CMC geloven we in een duurzame relatie met elke klant.
 • We vragen respect, en geven dat dubbel terug. Door kwaliteit te rijmen met optimale communicatie houden we elke samenwerking gezond en inspirerend. Dit vertaalt zich in een vertrouwensband, zo willen we werken.
 • Wij als vast aanspreekpunt voor IT & telecom, jullie als motivators voor ons om altijd beter te willen doen. Andere bedrijven hebben klanten, CMC heeft partners die elke dag meebouwen aan gezamenlijk succes

Gedreven

 • Half werk, dat kennen we niet . Elke uitdaging is anders, elke klant is uniek. Wat ze wel allemaal gemeen hebben? Het recht op de ‘extra mile'
 • In alles wat we doen gaan we voor perfectie. We staan voor werk dat tot in de puntjes klopt, en laten zo steeds tevreden klanten achter.
 • Een job well done is dankzij ons oog voor detail geen doel, maar een logisch gevolg. Zo hoort het gewoon.

Onze awards

Voor het vierde jaar op rij laten we zien dat onze klanten op de beste service kunnen rekenen. Ons geheim? Inzetten op duurzame relaties met persoonlijk advies en aandacht voor innovatie.

Proximus
2021 Best Fiber Partner
Proximus
2020 Best Platinum Partner
Proximus
2019 Best Award Winning Partner Account Management
Proximus
2018 Best Gold Partner
Best Gold Partner