Netwerkbeheer & wifi optimalisatie

CMC is dé partner voor je netwerkbeheer. Onderhoud en (her)aanleg van je netwerkstructuur is wat we doen. Onze experts staan je bij van A tot Z, gaande van de analyse van bekabeling in je nieuwe kantoorgebouw tot de optimalisatie en beveiliging van je wifi netwerk.

Meer info? Contacteer ons
Connectiviteit

Connectiviteit

Een optimale connectie voorzien voor je onderneming, dat is onze taak, of dat nu via Explore of SD-WAN is. CMC is dé partner voor je netwerkbeheer. Zo kan jij focussen op de job.

Bekabeling

Bekabeling

Nieuw kantoorgebouw? Onze experts assisteren je ook in dit verhaal. Met een handige roadmap weet je elektricien perfect waar de nodige bekabeling te voorzien voor een optimale werking van jouw netwerk.

Monitoring

Monitoring

Via ons management platform kunnen we proactief lekken opsporen, updates uitvoeren en de beveiligingsrisico’s tot een minimum beperken. Ons doel is een zo stabiel mogelijk systeem te creëren voor al onze klanten.

Proximus
MPLS based private connectivity

Explore

Explore is een MPLS privénetwerk (Multiprotocol Label Switching) van Proximus dat enkel toegankelijk is voor jou en je medewerkers, in België en in het buitenland. Bovendien is de netwerkverbinding snel, ongeacht het aantal aangesloten toestellen.

Bij CMC zorgen we voor het achterliggende netwerk, van de aansluiting van de PC’s en printers, access points tot de installatie van de firewall. Zo kan jij focussen op je job.

The future is SD-WAN

SD-WAN of een software-defined wide area network vereenvoudigt het beheer en de werking van een WAN door de netwerkhardware los te koppelen van het besturingssysteem. Met SD-WAN kan je flexibeler schakelen naar de wisselende noden van jouw business.

Beheer vanuit een centraal punt

Beheer vanuit een centraal punt

Meerdere locaties, één netwerk

Meerdere locaties, één netwerk

Aanpasbaar aan de noden en de groei van elke organisatie

Aanpasbaar aan de noden en de groei van elke organisatie

Fortinet

Per applicatie of groep kunnen we kiezen voor verschillende internetconnecties en de firewalls dusdanig zo instellen. We creëren een stabiele omgeving, waarin bij uitval van de ene connectie de andere functioneert als back up.

Per lijn doen we de nodige monitoring en realtime rapportering, waardoor we nog sneller en adequater kunnen reageren.

Je (wifi)netwerk optimaliseren?

Meer van IT Infrastructure

Server Management

CMC zoekt dé oplossing die het best bij je past, on-premise, in de Cloud of een hybride systeem.

Back-up

CMC zorgt ook voor de veiligheid van je data.

Remote Management

Met CMC remote management houden we je systemen up-to-date en voeren we security patches uit.