Zakelijke telefonie

Je zakelijke telefonie stroomlijnen of optimaliseren? Ook daar zijn onze CMC specialisten een ‘krak’ in.

Proximus
Meer info? Contacteer ons
Proximus
Anywhere, anytime

Proximus Call Connect

In dit geval heb je geen fysieke telefooncentrale binnen je bedrijf. Call Connect is een Cloud centrale, gehost in het datacenter van Proximus in België. CMC is officieel reseller, dat wil zeggen dat wij de installatie, facturatie en after support voor onze rekening nemen. Voordeel? Een dedicated contact met onze specialisten die je bedrijf compleet ontzorgen.

Vooraf komen we graag bij je langs om te kijken hoe je netwerk in elkaar zit en wat er technisch haalbaar is. Ook na de installatie, gaan wij the extra mile, met de nodige training. Wij garanderen dat de overgang naar de nieuwe technologie zo smooth mogelijk verloopt.

Microsoft partner

Microsoft Teams

Wist je dat deze applicatie in office 365 zowel interne als externe communicatie toelaat?

Intern leent het zich perfect om bestanden te delen, te vergaderen, chatten of zelfs samen in files te werken. Bovendien kan je de applicatie per team of algemeen over de organisatie heen instellen. Microsoft Teams beschikt ook over een telefoonfunctionaliteit. Hiermee kan je de applicatie gebruiken als externe telefooncentrale of voor virtuele vergaderingen met contacten buiten je organisatie.

Microsoft Teams, dat is optimaal & veilig samenwerken: op kantoor, thuis of onderweg. Zo boost je de productiviteit en continuïteit van je medewerkers.

Meer over Teams

Sparren over je zakelijke telefonie?

Meer van Telecom

Mobiel

Mobile device management uitrollen. Sure, we can.

Dataconnectiviteit

5G, fiber, MPLS-netwerk. Je zegt het maar. We’ve got you covered.