3 jaar geleden
1605
min
  • Proximus
  • Award

Proximus best Platinum partner 2020

Proximus best Platinum partner 2020

Onze eerste tip als Proximus Platinum Partner van het jaar? Wacht niet met je digitale transformatie

2020 was misschien wel hét jaar van digitale transformatie. Thuiswerken, takeaway-diensten in de horeca, talloze webshops die plots het levenslicht zagen en meer. De hele ICT-sector draaide overuren het afgelopen jaar om dit mogelijk te maken. Draaien we straks alles weer terug? Nee. Sterker nog, deze nieuwe toepassingen permanent implementeren is waar we als maatschappij voor staan. Hiervoor kan je op Proximus Platinum Partner CMC rekenen. Onze prijswinnende tip? Maak werk van je digitale transformatie. Niet morgen, maar vandaag.

CMC, jouw platinum keuze in IT-partners

Maar eerst, bij CMC genieten we nog na van onze verkiezing tot Proximus Platinum Partner van het jaar. In 2018 werden we Proximus Gold-partner, en de stap naar Platinum-status volgde amper één jaar later. En nu Platinum-partner van het jaar: een hattrick om waar we terecht trots op zijn. Uit dit traject is inmiddels wel gebleken dat we ons goed voelen in onze samenwerking met Proximus.

Ons geheim? Simpel. De beste service voor elke klant, groot of klein, in de vorm van een duurzame relatie met transparante communicatie. Hiervoor hebben we de beste technologie voor handen en gaan we elke uitdaging aan, tot en met dat tikkeltje extra dat je van een Platinum-partner mag verwachten.

Prijzen of geen prijzen, bij CMC blijven we voorlopig doen waar we goed in zijn. Dit omvat ook goede raad, uit de mond van onze specialisten. Onze tip van vandaag is er eentje over digitale transformatie.

Digitale transformatie 2.0

Het Laatste Nieuws kwam onlangs met het nieuws dat de volledige ICT-sector zich mag opmaken voor digitale transformatie. Wacht, hebben we dat niet in hét coronajaar 2020 al gedaan? Dat klopt, nu komt het erop aan om deze ontwikkeling een permanent karakter te geven.

“Voor het ontwikkelen, analyseren en implementeren van oplossingen zullen heel wat ICT-specialisten nodig zijn. We zullen die nood vooral terugzien in de boekhouding, sales en ondersteunende taken zoals hr. Die sectoren waren voor de coronacrisis vaak nog wat minder gedigitaliseerd. Menselijk contact speelde er nog de belangrijkste rol. Dat aspect zal deels terugkomen, maar voor een stuk hybride worden.” Hybride, dus. Is jouw organisatie ook op de thuiswerkkar gesprongen? Dan is het logisch dat je die optie wil behouden, ook na de ‘officiële’ terugkeer naar de kantoren. Zo zorg je voor een fijn evenwicht, gesteund door de juiste technologische oplossingen. Da’s uiteindelijk wat een digitale transformatie doet.

Maatschappelijk belang

Het blijft trouwens niet bij HR en hospitality. Onze maatschappij is intussen grondig door elkaar geschud. Daar neemt de technologische vooruitgang straks een prominentere plaats in. IT-professionals zoals CMC staan voor een mooie taak:

“Een toneelstuk of een film bekijken? Dat verandert. Takeaway is een blijver, ook al mogen we straks weer op restaurant. En wie zegt dat we in het onderwijs niet naar een systeem van vier dagen contactonderwijs op school en een dag thuisonderwijs zullen gaan? Al die uitdagingen zullen ervoor zorgen dat de hoeveelheid werk voor ICT’ers alleen maar zal toenemen.” “ Lijkt een digitale transformatie voorlopig nog niet aan jou en je organisatie besteed? Dan stellen we onszelf alsnog graag aan je voor. Een betrouwbare en professionele IT-partner is je beste vriend wanneer een digitale transformatie toch de hoek om komt kijken. Dan loodsen we je graag door deze spannende periode heen.

Wat kunnen we voor jou doen?

We helpen je graag aan wat jouw organisatie op IT- en telecomvlak nodig hebt. Alles om je digitale transformatie in goede banen te leiden, aangevuld met de kennis en expertise waar je bij CMC als IT-partner op kan rekenen!

Telecom

Ontdek ons aanbod van van telecom en telefooncentrales, gsm en smartphones, laptops, computers en tablets. Als erkend Proximus-partner, staan we klaar voor jouw groei!

IT & Network

All-in IT, zonder beslommeringen. Denk aan het aanleveren en plaatsen van hardware, onderhoud van je volledige IT-infrastructuur en netwerk, het optimaliseren van je wifi… we have you covered!

Cloud

Flexibel en veilig werken. Altijd en overal. CMC maakt het voor je waar met Cloud-oplossingen op maat van je business, inclusief 30 dagen back-up van data. Kies voor zekerheid en continuïteit.

Website & Hosting

Wij zetten je zaak op de (online) kaart! Professionele, aantrekkelijke websites bouwen is onze specialiteit. We koppelen ook je domeinnaam, en zorgen zo voor een vlotte overgang naar je nieuwe – digitale – visitekaartje!

Support & Repair

We doen net dat beetje meer op vlak van service. We staan je bij vanop afstand met Teamviewer en lossen zo direct elk probleem op. Ook hebben we ons eigen ticketsysteem en zijn we te bereiken via mail.

Onze awards

Voor het vierde jaar op rij laten we zien dat onze klanten op de beste service kunnen rekenen. Ons geheim? Inzetten op duurzame relaties met persoonlijk advies en aandacht voor innovatie.

Proximus
2021 Best Fiber Partner
Proximus
2020 Best Platinum Partner
Proximus
2019 Best Award Winning Partner Account Management
Proximus
2018 Best Gold Partner
Best Gold Partner