• Stefan
  • Steff
  • Michael
  • Niels
2 jaar geleden
2022
min
  • SharePoint
  • Wifi
  • Firewall
  • Teams
  • Office365

CMC en Immo VL, een Kempense match in IT & Telecom

CMC en Immo VL, een Kempense match in IT & Telecom

Immo VL, is een vastgoedkantoor met meer dan 25 jaar ervaring. Vandaag met maar liefst 5 kantoren onder de vleugels van manager Jo Verhofstadt. Dat vraagt om specifieke IT-oplossingen om klanten en werknemers optimaal te ondersteunen. Precies daarom vertrouwt Immo VL op de kennis & expertise van CMC. Hoe de samenwerking verloopt, horen we graag van Jo.
Jo Verhofstadt

Jo, wat is Immo VL en wat doen jullie?
Jo: “Wij zijn een vastgoedgroep, bestaande uit 5 kantoren, centraal beheerd vanuit Geel. We staan in voor verhuur en verkoop van eigendommen, maar nemen ook het rentmeesterschap van gebouwen op ons. Dat doen we op onze geheel eigen manier, meteen op en top persoonlijke aanpak, waarin we ons onderscheiden van anderen. Het stopt bij ons niet bij de handtekening, we streven kwaliteit na, groots in onze aanpak, maar toegankelijk onder de kerktoren.”

Hoe kwamen jullie bij CMC terecht?
Jo: “Dat moet zo’n anderhalf jaar geleden zijn. Onze IT-partner ging failliet en er was een vertrouwensbreuk met hun opvolger. Toen verscheen Tom van CMC in het verhaal, het klikte en de rest is geschiedenis. Of eerder heden, want ook digitaal willen we mee zijn en dan is een vaste, betrouwbare IT-partner geen overbodige luxe.”

Stevige basis voor de toekomst

Je haalt het al aan, een vaste IT-partner. Dus ongetwijfeld werden intussen meerdere oplossingen geïmplementeerd. Kan je deze even voor ons toelichten?
Jo: “Dat zijn er inderdaad intussen heel wat zaken. Doel was een stevige basis opzetten voor de toekomst met systemen die in alle 5 de kantoren worden gebruikt. Denk maar aan SharePoint, Teams, een sterke Wifi en firewalls. Daar stopt het niet, ook onze telefonie werd flink onder handen gepakt door CMC. Fout en uit het verleden werden rechtgezet. In een tijd waar alles online gebeurt, is stabiel internet een must en ook daarin ondersteunt CMC ons. Zo installeerden ze een dubbele internetlijn op ons kantoor in Geel. Altijd internet gegarandeerd dus en zo laten we onze klanten niet in de kou staan!”

Wat zegt het resultaat van al die IT-projecten vandaag, Jo?
Jo: “We zijn zeer tevreden over wat CMC tot nog toe deed. En tevens ook over de snelheid waarmee ze problemen oppikken en oplossen. Hun service level is gewoon goed, de helpdesk schakelt snel en in hoogste nood kunnen we rekenen op rechtstreekse, dedicated support.”

Zitten er tot slot nog projecten in de pipeline?
Jo: “Jazeker, SD-WAN is daar eentje van. SD-WAN is veerkrachtiger en veiliger, niet onbelangrijk in de digitale wereld van vandaag. Een ander voordeel is eenvoudig beheer. Een SD-WAN kan via één centraal portaal beheerd worden.”

SD-WAN staat voor Software Defined Wide Area Network: een intelligente & veilige netwerkoplossing die je netwerkbeheer vereenvoudigt en op performante en kostenefficiënte manier je bedrijfsnoden invult.